improover, onderdeel van PR Launches BV uit Culemborg, heeft met plezier gewerkt aan Republic of Reviews, Vinkelen en Boekweekendjeweg.nl.

Republic of Reviews was een peerreview platform. We zijn dit concept gestart in een periode toen de iPad 2 verkopen een vlucht namen en op elke verjaardag wel de vraag werd gesteld: “welke apps gebruik jij”. Republic of Reviews hielp mensen met gedeelde interesses om op die vraag een antwoord te geven. Het doel was relevante, kwalitatief betrouwbare reviews te bieden, per beroepsgroep of hobby.

Vinkelen bood fysieke retailers een laagdrempelig platform om effectief en eenvoudig vindbaar te worden op internet. Het doel: meer bezoek genereren naar de fysieke winkelstraat en het bieden van een aanvullend verkoopkanaal.

Boekweekendjeweg.nl hielp mensen eenvoudig op weg naar een onvergetelijk weekendje weg. Met Boekweekendjeweg.nl wilden we mensen inspireren en vooral eenvoud bieden in het doolhof van weekendjes weg. Een soort ideeëngenerator. Een ‘think out of the box travel agent’, de Uber voor weekendjes weg.

Naast een uitgebreide gids met daarin de leukste, best gewaardeerde weekendjes weg bood de site de unieke feature ‘Verras me service’. Deze werd in zeer korte tijd zeer veel gebruikt. Mensen kregen op basis van hun voorkeuren een gratis advies met daarin een top 3 van passende weekendjes weg.